Hackpedia te pregateste pentru olimpiada
Pregatire pentru Olimpiada
viewforum.php?f=146.
Despre ce e vorba?Ne-am gandit ca este timpul ca cei care vor sa se initieze in algoritmica au nevoie de o mana de ajutor si chiar daca sunt autodidacti au nevoie de materiale si probleme bine alese de catre alti elevi, profesori sau software developeri cu ceva experienta in domeniul acesta.
Si.. daca nu te consideri un incepator?Nicio problema! Te putem pregati si pentru etapa nationala iar daca este momentul putem ridica stacheta pentru tine la nivel de lot national deoarece echipa este formata in primul rand din oameni care au experienta la nivel macar national.
Nu mai poti participa la olimpiade?Aceasta sectiune este dedicata oricarui programator care vrea sa isi dezvolte cunostintele in algoritmica fiindca cu totii stim ca ea este de mare ajutor in multe cazuri si mai ales pentru cei care lucreaza low level.
Totusi poate nu esti convins ca meritaCateva dintre articolele existente sau care sunt in curs de scriere: AVL, Dijkstra, Kruskal & Prim - APM, Pollard rho, Miller Rabin, RMQ, Arbori binari etc. Sunt sigur ca acum te-am convins ca aceasta sectiune merita cu adevarat!
Deja vrei sa ajuti?Cu nimic mai simplu! Daca ai un articol interesant sau vrei sa scrii unul si nu ai idee despre ce anume doar trebuie sa contactezi echipa coordonatoare (vezi sectiunea Administrare).
O zi placuta!
Alexandru Paunoiu
PS: Imi pare rau ca am intarziat cu acest anunt!